Skip to main content

header showroom

Over ons


rolandRoland Spijkers
Na het afronden van zijn opleiding MTS Bouwkunde is Roland ‘met twee poten in de klei’ het vak van metselaar / timmerman gaan uitoefenen. Vervolgens is hij doorgegroeid naar (meewerkend) uitvoerder. Door deze ervaring beschikt Roland niet alleen over kennis van het product maar weet hij als geen ander hoe het op de juiste manier verwerkt moet worden. In 1992, tijdens het bouwen van zijn eigen huis, is Roland in de bouwmaterialen terecht gekomen om zich vanaf 2005 te gaan specialiseren in keramische bouwmaterialen. 

Brabant keramiek
Wij staan voor kennis en betrouwbaarheid. Brabant keramiek denkt niet alleen in keramische bouwmaterialen, wij denken in oplossingen en adviseren u graag op het gebied van gevel-, dak- en straatproducten.

Doelgroep 
Wij adviseren aannemers, architecten, projectontwikkelaars en andere bouwprofessionals. Wij stoppen niet na de opdrachtbevestiging maar begeleiden u ook voor en tijdens de uitvoering om uiteindelijk met elkaar tot een mooie afronding te komen van uw project.


Showroom
Kijken, voelen, vergelijken en combineren is mogelijk in onze ruime showroom van 420m2. We tonen onze gevelstenen zowel op panelen als in onze stenotheek. Wij bieden een variëteit aan kleuren, vormen en texturen voor een compleet dak- en gevelbeeld. Onze Brabantse gemoedelijkheid zult u ervaren tijdens uw bezoek aan onze showroom.  Om u goed te kunnen begeleiden werken wij graag op afspraak. Het bedrijventerrein De Sonman is gelegen aan de snelweg A58, nabij de afslag Moergestel. Gratis parkeren kunt u voor de deur.

Neem hier een kijkje in onze showroom

Contactgegevens

Brabant Keramiek B.V.
De Sonman 20
5066 GJ Moergestel

M 06 - 82620899
T 085 - 0475574

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I  www.brabantkeramiek.nl

KvK: 64345262
BTW: NL855625235B01


Openingstijden
Op afspraak